Matras op maat laten maken

Bent u op zoek naar een comfortabele en aangename nachtrust tijdens uw komende kampeertrip? Dan is het tijd om te overwegen om caravan- en campermatrassen op maat te laten maken om aan uw individuele behoeften te voldoen. Tegenwoordig worden campers en caravans steeds groter, waardoor veel mensen comfortabel in één ruimte kunnen slapen. Maar als u het volledige comfort van uw eigen huis wilt binnen de vier muren van een caravan of camper, kan het van onschatbare waarde zijn een matras te kiezen die speciaal voor die ruimte is gemaakt.

Henk de Rijk Caravans in Aalsmeer is één van de 40 partners van Seminautic. Dé specialist als het gaat om van caravan, camper en vouwwagenmatrassen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Seminautic het adres voor een matras dat aansluit bij uw lichaam, wensen en caravan.
 

Maak een afspraak bij Seminautic voor matrassen op maat

Vakantiematras op maat laten maken

Beleef de reis naar een betere nachtrust! In slechts 60 minuten kun je jouw perfecte matras voor kamperen en caravans laten maken, speciaal afgestemd op wat het beste bij jou past. Kom langs in de showroom van Seminautic in Ekkersrijt Eindhoven voor een individueel advies over jouw slaapstijl - probeer dan een van hun modellen uit in de winkel en kijk hoe het ter plekke in de werkplaats wordt gemaakt. Als dat klaar is, komen ze het zelfs direct in je camper of caravan installeren - dus alles wat tussen jou en pure ontspanning staat is zestig korte minuten!

Over Seminautic

Seminautic is onderdeel van Matrasatelier en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen. Bij Seminautic kunt u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die zij maken, werken ze alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem.